Politik til beskyttelse af private oplysninger

Persondatapolitik

Indsamling af personlige oplysninger

Reservedele-Shop.dk indsamler alene dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, email-adresse, registreringsnummer på dine køretøjer. Reservedele-Shop.dk indsamler kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for sikre, at du modtager en professionel og korrekt behandling.

IP-adresse

For at hente en webside på Internettet skal din browser sende information om din internetforbindelses IP-adresse til den server, hvorfra websiden hentes. Således vil Reservedele-Shop.dk i forbindelse med din brug af vores webside modtage informationer om din IP-adresse. I tilknytning til Reservedele-Shop.dk`s registrering af ovenstående oplysninger forbeholder Reservedele-Shop.dk sig retten til at registrere og sammenknytte IP adressen for den bruger, der benytter websiden og foretager indkøb herpå samt tidspunkterne herfor.

Persondataloven

Reservedele-Shop.dk`s indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven og Europas ret i øvrigt. Reservedele-Shop.dk er den primære dataansvarlige efter Persondataloven og kan kontaktes i henhold til kontaktinformationerne angivet nedenfor. Selskaber koncernforbundet med Reservedele-Shop.dk vil være dataansvarlige for så vidt angår de personlige oplysninger, selskaberne modtager fra Reservedele-Shop.dk i overensstemmelse med disse brugerbetingelser. Vores behandling af dine personoplysninger sker udelukkende med henblik på varetagelse af vores relationer med dig.

Vidergivelse af oplysninger

Reservedele-Shop.dk videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke, dog kan Reservedele-Shop.dk videregive dine personlige oplysninger til selskaber koncernforbundet med Reservedele-Shop.dk, i den udstrækning dette er nødvendigt, for at vi kan varetage vores relationer med dig. Du er berettiget til at få indsigt i og berigtige registrerede personoplysninger i henhold til Persondataloven.

Cookies

Reservedele-Shop.dk kan i visse tilfælde anvende ”cookies” på websiden. Cookies giver os mulighed for at opnå en større forståelse for potentielle områder, der skal forbedres samt løbende at forbedre relevansen af og adgangen til det indhold, vi stiller til rådighed. Cookies er små filer, som lagres på din computer. Således gemmes og opbevares informationer fra den computer, der besøger websiden til næste gang, websiden besøges af den samme computer. Som bruger er det muligt selv at vælge, om din browser skal acceptere cookies eller ej. Det er også muligt at slette de cookies, som ligger på din computer.

Har du spørgsmål om persondatapolitik, må du gerne sende en mail: kontakt@reservedele-shop.dk

Hvis du efter spørgsmål har spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik, eller ønsker du at bruge din ret til at få adgang til, rette eller slette dine personlige oplysninger, skal du kontakte: Reservedele-shop.dk , M. Haakman kontakt@reservedele-shop.dk

Hvis du alligevel er utilfreds med vores håndtering af dine personlige oplysninger, er du fri til at indsende dette med den Nederlandske Myndighed Persondata.

Reservedele-shop.dk:

Hovedkvarter: PARTENZO SHOP (Reservedele-shop.dk)

Roggeweg 28J
6534 AJ Nijmegen
Holland

T
elefonnummer: 78 77 35 67
Nummer i handelskammeret: 09143279
Momsnummer: NL.187991029.B.01
Grundlagt og ledet af Marco Haakman